livetiumea

Alla inlägg den 8 maj 2011

Av Erika - 8 maj 2011 20:35

Godkväll allihopa!  


Då var ännu en vecka slut och det är bara 3 veckor och 3 dagar kvar på den här terminen, sen har jag gjort mitt första år på universitetet.. GALET!

Den här dagen har varit riktigt härlig! Har njutit till max av att göra sånna grejor som behöver göras men som man förtränger allt för ofta..

Började med att tvätta allt jag hade (en del från förrförra helgen) och sen när jag fixat allt det så fick jag nått ryck och gick igenom garderoben och byrån och bytte plats på en del grejor, slängde trasiga grejor och vek allt fint så man hittar lite bättre i garderoben :D känns riktigt skönt!
Hade jag tagit före bild så hade jag kunnat visa hur det såg ut innan men jag gjorde inte de och då orkade jag inte ta någon efter bild heller ;P haha


Måndag: VFU
Tisdag: VFU
Onsdag: VFU
Torsdag: VFU
Fredag: VFU

Lördag: slappa, kanske ta en fika med en vän :)
Söndag: Plugga, fixa och ha mig (:

Nu är det näst sista praktikveckan som börjar, känns helt galet att jag gjort TRE veckor redan! fattar inte vars tiden tar vägen xD


aja, nu ska jag fortsätta sticka lite och kolla på Mästarnas mästare!

      

Av Erika - 8 maj 2011 11:37

Tjolahopp!

Vaknade före 7.30 idag vilket jag tyckte var väääldigt onödigt men det är ju så kopiöst ljust ute på mornarna nu så vad ska man göra =( ingen hit att ha ljusa persienner när det är ljust ute ;P hehe


Förmiddagen har gått i ett typ, har tvättat och rensat bland mina kläder.. plockat fram sommarkläder som legat längst in i garderoben och slängt trasiga grejor (: man märker verkligen i min garderob när sommaren är här för då är det heeelt andra färger, vintern är mest svart, grå och andra mörka tråkiga färger medan sommarn är mer rosa, turkos, ljus grönt och lite vitt (: så härligt att man kan börja använda klänning och så mer nu :) ME LIKE!


Får se vad jag ska hitta på mer idag, en liten promenad tror jag det ska bli iaf, och plugga måste jag också göra :( skriva planering och börja läsa böcker som ska läsas till uppgifter som vi ska göra. BLÄ jag är less på att läsa böcker ;P haha aja, snart är det sommarlov :D!

 

Bäst att sätta igång med plugget också så man får det gjort någon gång.. det går ju ganska fort bara man sätter igång :) mest ordbajs som ska skriva så!






Hoppas alla får en bra söndag!

 

Change Language

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards