livetiumea

Alla inlägg den 21 maj 2011

Av Erika - 21 maj 2011 19:52

Godkväll


 


Snart slut på denna lördag, har haft en riktigt härlig dag! känns typ att jag "prickar" av saker på "att göra listan" (fast jag har ingen sån lista) men jag fixar, städar och har mig på helgerna så att det ska vara klart ;P nästa helg är ju liksom den sista innan jag åker hem :O :P aja..


Just nu tvättar jag för fullt och har gjort hela eftermiddagen, och det bästa är att jag kan torka kläderna ute så det går riktigt fort att torka alt ;P SKÖNT!
 


Ikväll blir det bara mys framför TV:n, ska kolla på Kvällen är din - tycker det är riktigt bra att dom gör saker för folk som gjort något för alla andra :D


Hoppas alla haft en bra lördag och får en fortsatt bra kväll (:


 

Av Erika - 21 maj 2011 14:57

Tjolahoppsan hejsan!


Dagen så långt har varit riktigt härlig! tog och storstädade (ganska stor städning iaf) rummet, plockade i ordning på hyllor, damsög ordentligt och lite sånt där under förmiddagen, diskade bort den disken som blivit också..

före, lite under också

Efter


Sen vid lunch typ så promenerade jag till coopen för att handla lite och jag tror att jag har handlat så jag ska klara mig tills jag åker hem nu.. känns lite galet att tänka så, på nått vis känns det liksom som att det är lååångt kvar även fast jag vet att det bara är 10 dagar kvar.. HELT GALET!

På vägen så pratade jag med mammsen och det resulterade i en liten promenix till efter lunchen, var först på intersport och sen en sväng på barnens hus..


På intersport hittade jag två finfina tröjor :)

och på barnenshus ett pussel som ska bli en present men det blir det ingen bild på ;P nog för att personen som ska få det bara fyller 3 men man vet ju aldrig ;) Hihi


aja, nu ska jag försöka plugga lite.. får väl se hur det går annars blir det väl bara slappa ;P

 

Av Erika - 21 maj 2011 07:51

Godmorgon!


Och en tidig morgon är det också.. vaknacde 7.10 :P fast det är väl ändå ganska acceptabelt att vakna den tiden när man somnar 20..20 ;P eller det var sista gången jag kollade på klockan iaf xD aja.


Idag är det väl lite vanliga lördagssysslor som ska göras, städa, diska lite, handla.. får se om jag kan tvätta nått eller om dom jag hyr av ska tvätta, dom ska nämligen ut och resa imorn så då kanske dom behöver lite kläder, vem vet?!

 

Läckert moln efter åskskuren som kom i torsdags (Det var läckrare att se det IRL men iaf)


aja, nu ska jag iaf ta och äta frukost!

hoppas alla får en bra lördag :)

 

Change Language

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards