livetiumea

Alla inlägg den 13 juni 2011

Av Erika - 13 juni 2011 20:19

Godkväll!

Idag har varit en tung dag.. Mått illa, haft ont i magen och känt mig allmänt tung i både kropp och knopp.. Har iofs mest legat i soffan och läst men illamåendet och allt har funnits där iaf.. och sen på träningen så orkade jag knappt ta i, det snurrade och jag fick ingen kraft alls..


Nej jag tror inte jag orkar skriva nått mer nu.. ska ta och bädda ner mig i soffan


nattinatti alla där ute =)

 

Av Erika - 13 juni 2011 08:31

Godmorgon allihopa =)


Dag 8/10 påbörjad och nu börjar nedräkningen xD usch trodde aldrig att det skulle bli såhär tufft...

Inatt drömde jag och kebab i alla dess former, kebabtallrik, kebabpizza, kebabrullar, kebabgrytor.. och vart jag än var så var det folk som åt kebab.. dumma hjärna och drömma sådana saker.... det var nästan så att det vattnades i munnen när jag vaknade xD uschusch!

Annars då?! Idag måste jag läsa ut boken jag håller på med.. kunde knappt sluta läsa igår kväll för att den var så spännande men till slut somnade jag med boken i handen och då var det nog bäst att lägga bort den xD

  Så jäkla bra bok!!!! Den första av hennes böcker, Askungar, är också sjukt bra och jag hoppas den tredje som kommer snart också är bra :D men det tror jag nog =)


Bara för att jag äntligen lyckats tömma kameran så måste jag visa en bild på tårtan vi fick när vi var på treårskalas för sisådär en vecka sen :)

Den var sjukt god! Var länge sen jag åt en sån god tårta =) 


Nej nu har jag nog ingenting mer onödigt att berätta här ;P
Hoppas alla får en bra dag!

Ovido - Quiz & Flashcards