livetiumea

Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Erika - 25 juni 2011 20:59

Godkväll =)


Ännu en dag är slut och idag har jag mest slappat.. jag och mammsen tog en promenad mitt på dagen och vi slapp allt regn, fast regnat hade det gjort.. som tur var inte på oss =)


När vi kom hem la jag mig i soffan, och sen lagade vi (mamma) middag och sen fick jag sjuuuuuuuuuukt ont i magen "/ har fortfarande ont men inte lika.. som tur är :P

Vi tog en liten promenix och fotade lite också

             

lite bilder ;P haha!


Nu ska jag ta och värma min vetekudde och krypa ner i sängen..

imorn är det gymmet som gäller :)


Sussa så sött alla vänner :)

 

Av Erika - 25 juni 2011 10:08

Tjolahoppsanhejsan!

Var så sjukt trött igår så hade ingen ork över huvudtaget att uppdatera här när jag kom hem vid 20...


Dagen på jobbet var härlig, det gick riktigt bra och det verkade som att mina brukare var nöjd iaf =) skönt att få en dag såhär och sen kunna smälta den innan jag börjar jobba mer på "allvar" =)


När jag slutade jobbet cyklade jag hem till mammas kille, la mig i badet och bara slappnade av, så skönt att få samla lite kraft..

 

Sen blev det GOOOOO middag.. massa kött och grönsaker, såser och chips till istället för annan potatis ;P tokigt kanske men gott var det! Också stekte vi allt på ett stekbord så man fick som laga sin egna mat =) Svårt att förklara menmen...


När vi kom hem hit var jag inte vaken speciellt långstund och sen sov jag typ 11 timmar i natt, förutom några toalettbesök.... en dum ovana jag börjat med xD haha..


Idag då? Just nu är hurtiggubbarna (Brorsan, mammas kille och mamma) på gymmet men jag orkade inte följa med, kan ju inte träna 6 dar på en vecka det blir lite väääl mycket för min kropp :P... men en promenix ska jag och mammsen ta i eftermiddag iaf =)


Nu blev det här nästan en hel roman men ska sluta skriva nu ;P

Hoppas alla får en bra dag :D

 

Ovido - Quiz & Flashcards