livetiumea

Alla inlägg under november 2012

Av Erika - 10 november 2012 10:10

Godmorgon!

Vaknade för typ 2 timmar sen och har under den tiden hunnit starta en tvättmaskin, ätit frukost och surfat runt lite :) 

ska väl ta och kolla om tvätten är färdig, så jag kan starta nästa maskin.. mycket tvätt idag eftersom jag förra helgen bara tvättade det absolut nödvändigaste hemma hos mammsen :) och sen är det skit tråkigt väder ute så jag tänkte att jag kan tvätta allt udda (typ 30 grader) också ;P 

 

ungefär så mycket tvätt har jag också... :P 


några andra planer för dagen har jag typ inte :P ska väl en sväng till willys och coop men annars blir det bara ta det lugnt hemma :) 


ha en bra Lördag allihopa!

 

Av Erika - 9 november 2012 21:22

godkväll :) 


Förmiddagen gick fort eftersom jag var ute på promenix nästan hela tiden.. sen har eftermiddagen/kvällen gått långsamt.. tittade lite på webtv men när det inte fanns så mycket mer att titta på gick tiden sjukt långsamt :P ... 

lagade middag (kors i taket) för första gången på länge ;P kycklingsallad blev det och det var riktigt gott! 


när klockan väl blev 20 hade jag fastnat i att göra om här på bloggen men slog på x-factor iaf och där sitter jag fortfarande.. ska väl kika på gustafsson 3 tr nu och sen sussa sött.. tog mig ju en power nap på eftermiddagen så är inte jätte trött nu ;P men ska nog kunna somna snart iaf!

hoppas alla haft en bra fredag :)

nattinatti

 


Av Erika - 9 november 2012 20:29

Tjolahopp :)


Liten ny design :) kände att den förra var lite mörk och tråkig :P 

men lite nya bilder gjorde det ju hela mycket bättre!
Vad tycker ni?

 

Av Erika - 9 november 2012 13:45

Tjolahopp!

Tog en promenad idag som jag skrev, var ute ca 1,5 timme.. tog inte jätte många kort men här är dem iaf :)


         

riktigt skönt ute :)


 

också lilla jag ;P


 

Av Erika - 9 november 2012 08:03

Godmorgon!

En ledig och pluggfri dag! ganska skönt ;P det kommer iofs vara rätt många "lediga" dagar i den här kursen, fast inte många av dem som kommer vara pluggfria.. måste bara komma igång men eftersom att första semniariet är ett grupparbete så finns det inte så mycket att göra ;P (inte i skolväg iaf)


Idag ska jag ta en promenix, hämta min cykel som står hos J också ska jag sticka till gymmet en sväng :) blir nog en härlig dag! som det såg ut igår skulle det bli fint väder iaf och då är det skönt att vara ute! Ska försöka ta lite kort på min promenad så bloggen blir liiite roligare =)


nu ska jag ta och äta min frukost och sen slappa en stund innan jag tar tag i dagen =)

Ha en bra dag allihopa!


 

Av Erika - 8 november 2012 20:23

Godkväll :)


Det här har varit en rätt lång dag.. det enda som jag fort var föreläsningen på 1,5 timme imorse :P sen har dagen sniglat sig fram.. Var hem till J en sväng och lämnade en tidning som hon kunde läsa på tåget också blev jag kvar där.. följde med henne ner på stan för att fixa en bok och sen promenerade jag hem =) Så jäkla skönt, även fast jag hade fel skor (och lite fel kläder) 


Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket alls.. suttit här som en annan latmask och glott på webTV typ.. druckit massa te och bara slappat... pratade lite med B en stund också men annars har jag bara suttit instängd här :P


Tiden går fort och långsamt på samma gång, för en vecka sen var jag hemma och låg i soffan tillsammans med mamma och tittade på TV och nu sitter jag här alldeles ensam.. om 3 veckor är mamma här uppe hos mig :) om 4 veckor åker jag ner till pappa i skåne :) men där emellan är det massvis med plugg "/

Börjar bli liiiite (men bara lite) less på plugget, vill börja jobba typ NU! helst igår ;P 


nej, nu ska jag göra mig redo för kvällen och sen sussa sött!
nattinatti allihopa!

 

Av Erika - 7 november 2012 20:25

Godkväll!


Den här dagen har gått rätt fort :P

Först registrering på nya kursen 10.30-12 och sen drog jag till förskolan och jobbade 12.30-16 :) härligthärligt! alltid kul att träffa alla! 

när jag kom hem var jag trött så jag tog mig en liten powernap och sen har jag bara slappat framför webTV så skönt att ha några pluggfria dagar ;P ska väl surfa runt en stund nu innan det blir dags att krypa ner i sängen och sussa :) 

imorn är det föreläsning 8.30-10 tror jag och sen blir det nog en rätt lugn dag.. kanske en sväng till gymmet eller så vi får se :)


hoppas alla haft en bra dag iaf :) blablabla

känns som att jag bara skriver samma skit varje dag ;P men så kan det vara ibland! 


nattinatti!

 

Av Erika - 7 november 2012 09:16

Godmorgon :)


snart dags för skola, registrering på ny kurs och sen är det föreläsning.. fast den hinner jag inte med för dem ringde från min praktik och frågade om jag ville jobba och när man har möjlighet så tackar man ju inte nej :) föreläsningar är ju i vilket fall inte obligatoriska ;P och sen så ska J anteckna åt mig så då kan jag läsa det! 


ska bli kul att träffa alla barnen igen :D har ju inte varit där på typ 2 veckor eller nått sånt :P 


nej nu måste jag ta och göra iordning en smörgås till "lunch" eftersom jag kommer till förskolan efter lunch och sen packa i ordning allt som kan tänkas behövas :)

ha en bra dag allihopa!

 

Change Language

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards