livetiumea

Alla inlägg den 2 februari 2012

Av Erika - 2 februari 2012 19:15

Godkväll :)


Är det okej att vara så trött så att man vill gå och lägga sig 19.30??? xD 


Sitter här som en isbit.. har dock börjat tina lite nu efter si sådär 3 timmar hemma xD men det är fortfarande kallt.. sitter med tofflor, mjukisbyxor, tjocktröja och filt (och underkläder såklart..) men det är kallt iaf.. druckit te har jag också gjort för att försöka få någon värme i mig men det fungerade inget vidare.. 

Vill nästan ha på mig mössa och vantar inomhus men då skulle jag nog bli idiotförklarad :D det är nog inte så kallt här egentligen, kanske kring 20 grader, men jag fryser som en tok ändå...

  

Dagen idag har erbjudit träning i mängder! först en timme på gymmet imorse, + promenad dit och hem, sen promenad till iksu på ca 30 minuter, rörelse lektion i 2 timmar som iofs för ganska lugn men ibland fick man upp flåset och blev lite små svettig, promenad hem, släpandes på skidor, 50 minuter ungefär.. så det har varit mycket rörelse idag! men det är ju inget fel i det.. 

Efter att jag kom hem har jag inte gjort mycket, ätit lite middag och socialiserat mig lite med mina hyresvärdar ^^ 


Ikväll är det ingenting bra på TV klockan 20 så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. får nog bli webTV av något slag =)


När ni nu ska sova =)

    

Av Erika - 2 februari 2012 08:55

Godmorgon!

Jag måste börja med att citera J's status uppdatering..

"sovmorgon måste vara den bästa morgonen på hela veckan =D" jag håller såå med henne, det var riktigt skönt att sova imorse ;P dock vaknade jag några gånger och trodde jag hade försovit mig, kroppen och knoppen är ju inställd på att kliva upp tidigt nu så det var ovant med sovmorgon ;P hehe!

Nu ska jag ta och sticka till gymmet och köra och sen blir det vidare mot skolan (iksu) för att ha rörelse lektion så idag blir det mycket röra på sig! men det är härligt det :D

 

Hoppas alla får en fin Torsdag =)


   

Ovido - Quiz & Flashcards