livetiumea

Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Erika - 15 februari 2012 18:37

Godkväll =)


Det värsta med att ha en trevlig kväll och somna sen är att man blir så sjukt trött dagen efter! som idag t.ex klev iofs upp ganska tidigt, vid 7.15 kanske klockan var.. men sen vid typ 10 tog jag mig en power nap, vaknade när klockan ringde och började plugga.. typ 20  minuter senare höll jag på att somna med boken över näsan så då tog jag en nap till innan jag kunnde komma igång med plugget på allvar.. sen höll jag mig vaken.. 

men nu, eller dem senaste två timmarna lite drygt har jag också fått kämpa för att hålla ögonen öppna ;P, nästan så man vill gå och lägga sig.. men risken att man vaknar tiiiiidigt imorn är då överhängande så jag ska försöka hålla mig vaken nu tills det blir sängdags =)

 


pluggandet idag har gått mindre bra, har börjat läsa lite i boken som vi ska läsa och har även börjat skriva lite på det som ska lämnas in på seminariet :P...

Tog en promenad med J mitt på dan idag, sjukt härligt väder =) annars har jag inte gjort speciellt mycket!

och hade väl tänkt fortsätta med det! Jag ska skriva ut lite papper till morgondagens seminarie och sen blir det inga mer ansträngande och avancerade saker ;P hehe.. 


Hoppas alla haft en finfin dag =)

 

Av Erika - 15 februari 2012 11:38

Tjolahopp!


Jag lever!

har iofs bara gått en dag sen senaste uppdateringen men iaf ;P


Gårdagen var suuper mysig, iaf efter skolan.. skolan var väl okej men aa, man lärde sig inte så mycket nytt :P.. Efter skolan följde jag med H hem till henne och fick se hennes nya fina lägenhet =) mycket fin! skulle absolut kunna tänka mig att bo där!!

Var kvar hela kvällen, käkade middag, spelade spel.. vid 20.30 kom J dit och vi kollade på film och hade allmänt trevligt =) var inte hemma för ens vid 23.45 eller nått sånt och då orkade jag inte gå in här och uppdatera.. och hela morgonen har typ bara försvunnit, har pluggat lite, kollat på webtv och sovit ;P hehe.. sjukt vad trött man kan bli ibland alltid.. 

filmen vi såg.. den var ganska galen men rolig :D

   

Några andra planer för dagen? ta en promenix med J nu någon gång efter lunch.. mitt knä vill inte riktigt vara med så jag skippar gymmet idag i hopp om att det ska bli bättre och sen blir det plugg..

fattar dock inte varför jag (vi) ska läsa om nervsystemet, hur musklerna fungerar och sånt där och sen skriva om en lek vi lekte under vår uppväxt :P känns som inte relevant på nått vis :P menmen kanske blir mer intressant längre fram i texten! 


Bäst att fortsätta med pluggandet nu och kanske försöka få i sig lite lunch =)

 

Ovido - Quiz & Flashcards