livetiumea

Alla inlägg den 9 februari 2012

Av Erika - 9 februari 2012 21:00

Godkväll =) 


Snabb uppdatering om dagen!
Skola på förmiddagen, halvt värdelös föreläsning.. ämnet var intressant men allt hon sa hade jag kunnat läsa mig till på egen hand :P typ..

efter den föreläsningen var det 4 timmars "håltimme" då ska jag hem med min nyfunna vän H och käkade lunch och snackade skit =) hehe efter typ 2 timmar så drog vi oss mot iksu och sällskapade med J som kom från stan och sen hade vi en sjukt rolig rörelse lektion :D bästa hittills!!


Igår på stan provade jag jackan ovan men köpte den aldrig.. dock gjorde jag det idag =) eller J köpte den så ska jag föra över pengar till henne =) hehe..


 

Stickningsprojektet :D dem fyra färgerna på första bilden och i mönstret på andra bilden :D det ska bli en filt/överkast till J i examenspresent (jag vet att det är två år kvar men mycket kan skita sig när man stickar och hon vill ha den 120 cm * 200 cm så jag har det jag gör)


nu ska jag borsta tänderna och säga nattinatti till den här dagen!
Godnatt och sov så gott =)

    

Av Erika - 9 februari 2012 06:56

Godmorgon =)


Idag är det skola, "hela" dagen.. föreläsning nu på morgonen 8.30-10 sen har vi 4 timmars håltimme, eller lunch eller vad man nu vill kalla det.. sen är det skola igen 14-16 :P ganska surt att vara ledig så länge mitt på dagen men nått kan man ju alltid roa sig med =) hehe..


Några andra planer har jag inte, ska väl fortsätta sticka på det jag började med igår annars är det bara lugnt idag! När jag kommit lite längre så ska jag ta och fota det så ni får se vad jag håller på med =)

Nu ska jag ta och packa väskan och ge mig till skolan..  

Hoppas allt är bra med er =) 

 

Ovido - Quiz & Flashcards