livetiumea

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Erika - 8 februari 2012 20:33

Godkväll =)


Idag har jag varit på vifft från 9 imorse till typ 19.30 nu ikväll ;P 


Först var det skola och en väldigt ointressant föreläsning om något jag hade kunnat läsa helt själv :P och det mesta visste man sen innan.. menmen


Efter den skolstunden så stack jag och J ner på stan där vi fixade lite, jag köpte garn bland annat.. ska fixa bild på det ska bara sticka lite så jag kan visa vad jag håller på med =)

När vi var färdiga på stan så stack vi hem till J för att sen röra oss vidare mot gymmet =) körde lite mer än en timme och sen blev det dusch och bastu! drog hem till J en sväng och var med henne till ica och sen stack jag hem =) men då var klockan så mycket redan så jag visste inte riktigt vad ;P haha.. 


Nu sitter jag och kollar på sveriges mästerkock och stickar =) härligthärligt!

efter TV:n blir det sova =)

nattinatti!

   

Av Erika - 8 februari 2012 08:34

Godmorgon =) 


Ny dag nya möjligheter, eller?

Idag är en riktigt kort dag i skolan, börjar 10.30 och slutar 12.00 känns ganska onödigt men ska dit iaf och se om man får ut någonting av det ^^ 

Efter skolan ska jag och J ner på stan och kolla efter garn, hon har önskat sig en lappfilt i examenspresent och för att vara säker på att bli klar så ska jag börja nu, även fast det är två år kvar ^^ men försvinner sticksuget så är det ju bara att ta en paus liksom ;P hehe.. 

Inte för att jag ska sticka pippimönster men iaf ;P  

Efter stan blir det träning =) ska bli härligt att köra ett pass! Igår var ju en vilodag så idag blir det hårdkörning! 


Nu måste jag ta och packa väskan och hitta några kläder att sätta på mig =)

Ha en bra dag allihopa!

 

Ovido - Quiz & Flashcards