livetiumea

Alla inlägg under juni 2011

Av Erika - 20 juni 2011 20:52

Godkväll =)


Idag har jag inte gjort mycket alls.. legat i soffan mest hela dagen, spelat lite zoo tycoon och bara slappat, vid 16.30 gickjag och brorsan till gymmet och tränade i typ 1,5 timme =) härligthärligt!!


När vi kom hem så gjorde jag iordning en sallad till middag + lunch till imorn då det där dags för ännu en inskolningsdag, hoppas på att det mesta faller på plats imorn, vill känna mig säker inför sista inskolningsdagen...


Nu ska jag strax ta och krypa ner i sängen så jag orkar med morgondagen :)

 

Av Erika - 19 juni 2011 21:05

Godkväll =)


Sitter här och sitter typ... ska väl snart gå och lägga mig men nördig som jag är så måste jag skörda på min facebook farm först ;P haha det är inte riktigt klart än så då passar jag på att uppdatera lite här!

Vad har jag gjort idag då?
Träffade en vän i centrum och fikade, var typ 1 år sen vi sågs sist och det var riktigt kul =) satt och pratade i typ 3 timmar och dem 3 timmarna bara försvann :D tog ett snabbt varv i centrum också men dem hade ingenting av intresse som vanligt;P haha...


Innan jag cyklade hem var jag in på ica och handlade lite..

När jag kom hem så var det bakdags..

Någon som kan gissa vad jag bakade?? hihi..

Får se när svaret kommer.. någon måste ju gissa först :D


Sen när det var klart så lagade jag middag och det blev en het thaigryta med massa grönsaker och annat gott i :)

 

Min mamma trodde nog aldrig att jag skulle komma med intiativet till en sån här rätt men där fick hon ;P hehe det var liiiite i starkaste laget men helt klart ätbart!


efter maten har jag mest legat i soffan med ont i magen "/ uschusch.. tur att man har vetekudden =) Hjälper såå bra mot magont!!     


Den här veckan är ju faktiskt ganska planerad..

Måndag: slappa, fixa lite här hemma.. gymma

Tisdag: Inskolning på jobbet 8-17, gymma

Onsdag: Inskolning på jobbet 8-14.30, möte på pomona om praktiska saker inför jobbet, kanske gymma.

Torsdag: oplanerad, handla midsommarmat på kvällen

Fredag: Jobba första riktiga dagen

Lördag: Slappa

Söndag: Slappa


typ så ser väl min vecka ut =)

Nej nu blev det här en hel roman så bäst att slut nu ;P Om nu någon orkat läsa hela vägen ^^
(och kom ihåg att gissa på vad jag har bakat för något, kanske kan komma en liten ledtråd om ingen vill gissa;P)


Sov så gott allihopa =)

    

Av Erika - 19 juni 2011 09:49

Godmorgon =)


Uppdateringen nu är inte den bästa men jag har varit så sjukt trött dem senaste dagarna... + att jag passar på att umgås med familjen istället för att sitta vid datorn och nörda mig ;P hehe


Igår gjorde vi inte mycket alls, var en sväng till centrum och handlade annars låg jag i soffan hela dagen nästa.. käkade middag hos mammas kille också... =)


Idag har jag liiite planer iaf ;P ska träffa en gammal vän och fika i centrum =) snacka massa skit och bara vara :) komiskt men sant så träffades vi första gången för kanske 8 år sen när vi gick i samma teater grupp och sen började vi på samma gymnasium och träffades igen via friends och sen har vi umgåtts lite och det är aldrig fel =)


aja nog om det, nu ska jag sluta skriva skit för den här gången och ta och hoppa in i duschen =)



Hoppas alla får en finfin söndag =)


   

Av Erika - 17 juni 2011 21:44

Godkväll!! =)


Idag har jag inte gjort något vettigt alls, förutom att tvättat en maskin annars har jag mest legat i soffan och slappat.. har varit så sjukt seg samtidigt som jag har varit rastlös, jobbig känsla!

Men dagen har gått riktigt fort iaf.. har legat och läst

 

mest hela dagen, en liten paus mitt på dagen när jag spelade zoo tycoon.. orkade inte bara läsa och blev så rastlös så förutom det så ;P

boken är sjukt bra, lite seg bara..


Nu ska jag ta och bädda ner mig i sängen och sooooova! Vad som händer imorn vet jag inte riktigt men det blir nog en lugn dag =)


Hoppas alla haft en bra Fredag och har en härlig helg framför sig! =)

 

Av Erika - 17 juni 2011 09:58

Godmorgon!

Orkade aldrig uppdatera igår kväll, var så sjukt slut när jag kom hem.. först en hel dag med jobb där man ska lära sig massa saker och sen lite drygt 1 timmes gym..

åt första riktiga middagen på 10 dagar när vi kom hem, kyckling och sallad, och sen låg jag i soffan resten av kvällen.. helt väck!..


Idag har jag inga direkta planer, typ ligga i soffan och läsa, bara slappa och helt enkelt göra så lite som möjligt ;P haha..


 

tAKiDa's nya skiva!!! :D bara 39 dagar kvar :D sjukt vad jag längtar ;P 


Nej nu ska jag krypa ner i soffan och läsa lite, eventuellt glo på TV/webTv.. vi får se =)

Hoppas alla får en finfin dag iaf!

 

Av Erika - 16 juni 2011 07:31

Godermorgon!

Idag är det dags för inskolningsdag 2, vet inte riktigt vad jag ska skriva.. lär väl bli mycket att göra idag för om jag förstod rätt från i förrgår så ska väl jag göra det mesta själv idag som jag ska göra när jag är utan ordinarie assistent sen :P sen får vi se hur det känns efter den här dagen om vi bokar in en till eller inte, beroende på hur det känns med allt =)

Efter inskolningen så blir det gymmet en sväng, får se hur mycket jag orkar efter en heldags jobb.. men lite ska det nog bli iaf =)


Nu måste jag packa och göra mig klar

Ha en bra dag allihopa =)

 

Av Erika - 15 juni 2011 19:31

Godkväll =)


Sista dagen idag vilket är jätte skönt.. jag har iofs ätit lite fil och knäckemacka eftersom jag inte mått speciellt bra men imorn blir iaf första dagen med "riktig" mat.. eller mat och mat, lite kyckling och sallad blir det men det blir nån annan smak i munnen iaf =)


Annars idag har jag inte gjort mycket, handlat lite så vi har nått i kylen mest grönsaker och sen lite pålägg så man får nån variation på maten när man ska börja äta igen..

Vid 16.40 så mötte jag mamma vid gymmet och tränade typ 1,5 timme, idag gick det riktigt bra att träna och det var skönt, plus att det inte gör så mycket om jag inte orkar träna lika hårt imorn efter att jag har jobbat hela dagen.

 


Sen jag kom hem från träningen har jag inte gjort mycket.. duschat och ätit lite fil..


Nu ska jag lämna datorn till mammsen en stund men hoppas alla får en bra kväll och får sussa så sött sen =)

 

Av Erika - 15 juni 2011 10:14

Godmorgon =)

Har iofs varit vaken ett tag som vanligt men sov ändå ovanligt länge idag.. Men det beror nog på alla intryck från gårdagen skulle jag tro, det var mycket nytt att lära! Men roligt också självklart =)


Idag har jag inga direkta planer, ska iväg till ica och handla lite, sista dagen med nutrilett idag så måste fylla kylen igen =) haha och sen blir det gymmet i eftermiddag =) tränar inte jätte hårt varje dag men det är så skönt att komma igång!!! kände mig hur lat som helst sista tiden i umeå även fast jag cyklade varje dag men nu är jag igång igen och hoppas på att jag ska orka hålla i också, fast nu har jag ju flera som peppar mig så det är nog ingen fara =)


Nej ska ta och se om brorsan är redo för en sväng till ica annars ska jag nog ta och krypa ner i soffan med boken jag började på igår kväll =)


   

Ovido - Quiz & Flashcards