livetiumea

Alla inlägg under september 2010

Av Erika - 7 september 2010 21:07

Godkväll


Kände bara för att slänga in ett litet inlägg innan jag ska sova, inte för att det har hänt så mycket sen sist men iaf.


Det har varit premiär på IDOL 2010 och det var väl sådär, jag säger som jag sa till Elin "det var för många som var bra" xD det blir ju liksom en aning roligare om det är mer "dåliga" eller som bara skämtar bort det xD menmen det kanske kommer det också..


Nu ska jag som sagt sova, imorn är det litteratur seminarium och sen nollningsgrejs på kvällen xD hörde nått om att det ska spelas volleyboll ^^


godnatt :)

Av Erika - 7 september 2010 17:45

Hejsan!


Dagen är nästan slut, inte riktigt än men snart..

Idag var det föreläsning om röst och tal - mycket intressant, vi fick veta mycket om vad som skadar rösten, hur man kan ta hand om rösten och massa sånt. sen ska vi även få göra röstlabbar - det ska bli roligt..


Efter föreläsning så stod vi och snackade några från klassen innan vi bestämde oss för att fika så då gjorde vi det xD roligt :) lära känna varandra lite bättre :)

Efter det cyklade jag hem och läste dom sista sidorna och nu sitter jag här och inte gör ett skit - var social med mig någon?? :D xD


Undra om det är för att jag är i "fel" del av månaden som jag känner mig så konstig eller vad det är - kanske en kombination av det och separtionsångest, hemlängtan?! Jag känner inte riktigt igen mig själv eller känslan jag har i kroppen.. blää på det här.

Ikväll blir det iaf idol :D hoppas det är många urkassa så man har något att skratta åt xD :D haha


Nu ska jag roa mig med nått - få se vad det blir..


Ha det bra :)

  

Av Erika - 7 september 2010 07:38

Godmorgon :)


Vaknade med en halvkonstig känsla i kroppen idag också "/ fattar inte vad det är men det kändes iaf inte lika konstig idag som igår..


Idag är det skola som gäller :D skönt att få göra något och inte bara sitta hemma och tänka. Det är föreläsning i röst och tal och sen ska vi bli uppdelade 2 och 2 också ska vi få träffa Umeå's bästa logopeder för att få lära oss hur vi ska använda rösten eftersom att vi trots allt kommer ha ett yrke där rösten är väldigt viktig! Det ska bli riktigt roligt.


Sen när jag kommer hem från skolan (antingen typ 12.30 eller typ 15.30) beroende på om jag ska träffa logoped idag eller inte xD så ska jag läsa dem sista 25 sidorna eller något sådant till imorn.. sen måste jag komma på en jäkla fråga också - jag har ingen aning om vad den fråga ska handla om men jag får väl rådfråga min kära mamma xD något om lärande/inlärdning/hur man lär sig/kunskap typ.. någon som har något förslag? det ska gå att diskutera frågan i grupp ;P


Nej, nu ska jag ta och packa ryggsäcken och borsta tänderna och sånt där.. Idag ska jag INTE komma iväg för sent xD


Ha en bra dag :)

  

Av Erika - 6 september 2010 21:23

Godkväll


Dagen har slutat lite bättre än vad den började, jag vet inte vad det är men när jag tänker på att gå och sova så får jag som en klump i magen "/

Men nu ska vi inte vara sånna

Jag har läst nästan allt jag skulle läsa idag, kanske 25 sidor kvar men för att ha varit 171 när jag började så har det gått riktigt bra. Imorn är det föreläsning om röst och tal 8.30-12 kommer vara helt slut!! xD

orkar inte skriva mer nu, har väl iofs inget att berätta heller..


Jag ska ringa mamma och säga godnatt och sen sova:)


 GODNATT

Av Erika - 6 september 2010 13:46

Ber om ursäkt för mitt deppinlägg tidigare idag men det kändes bara hopplöst alltihopa.


Sitter och läser och har väl si så där 90 sidor kvar.. BLÄÄÄÄ har läst 60 sidor hittils xD Bäst att forsätta ^^


Snart hör nog mamma av sig också och då ska jag iväg och handla en sväng när jag har telefon sällskap :) hihi tråkigt att handla själv liksom (a)


Ha det bra :)


  

Av Erika - 6 september 2010 08:55

Godmorgon.


Att det skulle vara tufft det visste jag någonstans långt inne men att jag skulle känna känslan av att allt är fel och att jag inte ska vara här, det trodde jag inte..

Jag vill ju det här mest av allt - men när jag bara ligger hemma och inte har någonting att göra (okej jag har plugg att göra idag men iaf) så kommer tankarna ikapp mig.. Jag vill inte sitta här och känna att jag ska ångra mig för att jag har flyttat från alla mina nära och kära men idag känns det så.. tyvärr "/


Nu ska jag försöka läsa lite.


  

Av Erika - 5 september 2010 21:38

Alla kan sjunga kören - en kör med ungdomar och vuxna med något sorts funktionshinder tror jag :) härligt att se deras glädje på scenen, inte världens bästa ljud men iaf :)


nu får vi se om det fungerar ^^


  

Av Erika - 5 september 2010 21:28

Godkväll bloggedibloggen ;P


Just nu gör jag inte mycket alls, ligger här med datorn i knät och snackar lite på msn ;P

Funderar på vad som händer imorn mer än att jag ska cykla iväg och ta ut pengar till en bok jag ska köpa xD annars ingenting.. tror jag - förutom plugga förståss då..


Sen sitter jag och är lite halvputt på en sak.. det är nämligen så att jag inte har fått något insparks schema än och en av våra phösare (faddrar) sa att jag skulle lägga till henne på facebook också skulle jag få det där.. MEN HON FINNS INTE xD eller jag hittar henne inte iaf.. blääääää så jag får inte tag på något schema.. ska kolla med nån i klassen på tisdag om jag kan få kopiera eller skriva av det eller något sådant..


Bara för att det är söndag kväll så slänger vi in en...


Måndag: ledig plugga

Tisdag: föreläsning röst och tal, röstlabb med logopeder

Onsdag: litteratur seminarium

Torsdag: Föreläsning "kunskap - vad är det?"

Fredag: ledig kanske gissar på att det är nått insparkningsgrejs

Lördag: inga planer på dagen, inspark på kvällen kanske?
Söndag: lata mig och städa kanske xD


aa, så rolig ser min vecka ut ^^

Jag skulle ha laddat upp ett filmklipp också men det får komma imorn eller kanske senare det är inte klart än xD


Snart dags att sova så även om det nu skulle komma ett filmklipp så säger jag godnatt ;P

  


Change Language

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards