livetiumea

Alla inlägg under december 2011

Av Erika - 7 december 2011 20:54

Godkväll =)


den här kvällen har iaf gott fort. eller egentligen hela dagen..

Har varit på skolan idag med och pluggat, nu är jag färdig med allt.. bara inlämning på fredag :P fast fick värsta paniken idag, jag hade skrivit all min text med 1½ radavstånd och fick reda på att de bara skulle vara enkelt.. så det var bara att lägga till lite grann :P men det gick ganska smidigt.. PUH!


Sen när jag kom hem så pratade jag lite med min hyresvärd, drack min middag och sen satt jag vid datorn en stund.. sen ropade min hyresvärd och sa att om jag inte hade något att göra så kunde jag komma upp så då hamnade jag där uppe och kom ner alldeles för en stund sen :) hjälpte till med lite bak och plågade mig själv.. (eftersom jag inte får äta) menmen.. det gick bra =)  Hade en mycket trevlig stund tillsammans med henne och hennes dotter!


Imorn har vi bestämt oss för att ha en pluggfri dag.. känns som att det behövs efter 3 hela dagar med bara plugg.. så morgonen börjar med....

 

på lindex och sen ska vi väl fortsätta en sväng på stan, sen ska vi fixa lite annat =) men mer om det imorn;P


nu ska jag krypa ner i sängen och sussa sött!
Nattinatti =)

 

Av Erika - 7 december 2011 08:13

Godmorgon! =)


 

Snart bara 2 veckor kvar :D underbart!! :D


hur natten varit då? jovars.. somnade som en stock igår kväll, vaknade dock 1 timme senare och hade väldigt svårt att somna om då :P.. men tillslut så gick det och sen sov jag som en stock tills klockan ringde ;P


Nu har jag precis ätit frukost, ska ta och dra på mig några kläder och sticka mot skolan (: plugg idag med, fast jag har inte så mycket att göra.. ska väl rita några bilder och läsa igenom allt jag har skrivit :P annars så blir det väl bara fördriva tid..


Nej nu måste jag klä på mig och göra mig redo!

Ha en bra dag allihopa =)

 

Av Erika - 6 december 2011 19:23

Godkväll (:


Ska snart sätta mig framför TV:n med en kopp te och stickningen men tänkte att jag skulle slänga in en liten uppdatering först :)

Som jag redan skrivit har jag suttit på skolan idag från 10-16 typ.. är färdig med det mesta ska läsa igenom och rita bilder imorn xD blää tycker inte om att rita :P..


Efter skolan promenixade jag hem med J till henne där jag hade dumpat mina gymkläder, stack vidare till gymmet och körde kanske 40 minuter.. var så slut så orkade inte mera :P

  riktigt sådär var jag inte idag men jag körde lite iaf, uppvärmning armar, axlar, mage och rygg ;P


sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, tvättat en maskin med träningskläder, duschat och "ätit middag" (druckit nutrilett...)


nej nu ska jag ta och sluta skriva massa skit ;P

Vi hörs imorn!

 

Av Erika - 6 december 2011 14:46

tjolahopp!

Sitter på skolan bara sitter just nu.. tror att jag är färdig med alla uppgifter.. imorn blir det till att läsa igneom dem och se om någonting behöver ändras :P men annars så.. HELG! xD haha...


vet inte vad jag ska göra. ska vänta på J hon är inte riktigt klar än ;P så får väl se om jag hittar på någonting att göra.. hmm.. nått finns det nog alltid =)


Kände bara för att skriva en helt onödig uppdatering! eller om jag ska vara ärlig så var det J som sa att jag skulle skriva så jag hade någonting att göra.. och några minuter har jag ju alltid slösat bort ;P


 

Av Erika - 6 december 2011 08:51

Godmorgon =)


 

snart bara två veckor kvar :D


Har ni sovit gott? Jag har sovit mycket bra förutom sista timmarna på morgonen, och det eftersom jag sagt att jag kan jobba så man väntar sig att någon ska ringa :P men inget samtal idag heller :P ...


Idag blir det också plugg på skolan, tror jag ska ta och skriva klart vfu rapporten först och sen göra klart utvärderingen av temaarbetet.. får se hur långt jag hinner..


nu ska jag iaf klä på mig och sen packa i ordning.. blir träning efter skolan idag =) WIHO! eller nått..


ha en bra dag allihopa!

 

Av Erika - 5 december 2011 20:17

Godkväll =)


Idag har varit en riktig plugg dag.. satt på skolan från 10-15 typ :P

från..

 till           

känns så skönt att bli av med en hel del av skolarbetet.. det som ska fixas imorn är vfu rapporten och sen läsa igenom NO uppgiften och tema utvärderingen..


annars har jag inte gjort mycket, började dricka nutrilett idag.. är tufft men ska klara det här :P så enkelt är det..


nu ska jag sticka och glo på TV
Ha en bra kväll :)

 

Av Erika - 5 december 2011 19:13

Halloj..


Såg precis den här filmen på facebook.. en film som får en att verkligen hoppas.. så varför inte ta er tiden, 3 ½ minut av ert liv är inte mycket. kika på det här och tänkt tillbaka på den första filmen jag la upp..



 

Av Erika - 5 december 2011 08:42

Godmorgon =)


 

Snart bara två veckor kvar tills jag får åka hem :D



 

Lyckan när man ska kolla ut för att se om det är halt och det är snö ute :D:D


Idag blir nog en bra dag! blir plugg på skolan tillsammans med J.. ska alldeles strax cykla hem till henne och sen ska vi promenixa till skolan =)

Några andra planer för dagen har jag inte men det känns som att plugget kommer ta den största delen av dagen ;P


dags att göra sig redo =)

Ha en bra dag allihopa!

 

Ovido - Quiz & Flashcards