livetiumea

Alla inlägg den 4 februari 2011

Av Erika - 4 februari 2011 21:56

Godkväll:)

Höll på att skriva att jag egentligen borde sova nu men glöm det! jag är ju vaken och jag är väl inte överdrivet jätte mega trött, men jag ska iaf alldeles strax krypa ner i sängen och sussa sött :)


Kvällen vart mycket bra! Inte för att jag gjorde så mycket mer än planerat mer än att jag flyttade en trappa upp istället för att ligga här ensam på rummet ;P Var uppe hos min hyresvärd eftersom hon var själv hemma så fick jag komma och kolla på TV där istället för att ligga själv här nere:) Härligt med lite sällskap!


Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och sussa sött ända tills imorn bitti ;P då blir det fullt ös medvetslös igen!

Godnatt

  


Av Erika - 4 februari 2011 17:15

Tjolahopp!

Dagen blev iaf ganska bra! Seminariumet gav väl inte så jätte mycket men lite små diskussioner blev det och sen slutade vi :P haha


Satte mig i en soffa och inväntade en annan grupp som skulle bli klar så att jag fick sällskap, hade iofs sällskap under tiden av en annan tjej men iaf (:

Satt kvar på skolan ett tag innan vi drog till gymmet och körde, blev väl inte jätte hårt men vi var nog där nästan 1 timme iaf - nu gäller det bara att hålla i det här med träningen också, har ju varit så duktig den här veckan ;P Haha!


Aja.. nu ska jag dock "synda" och äta pizza till middag - dock sån där fryst-coop-pizza (höll på att skriva ica pizza) aja


hoppas alla får en fin kväll :)
Jag ska göra det bästa av den med popcorn, letsdance och lättdryck ;P haha

  

Av Erika - 4 februari 2011 08:08

Godmorgon :)

Känner mig på helt okej humör idag!

  

Ska snart sticka till skolan och ha seminarium och sen blir det gymma! Ska fan köra slut på mig själv XD eller nåt (slutar väl med att det blir flumgym bara)


Ikväll blir det väl soffläge, bara slappa inte göra många knop alls! Kika på Let's dance och lite sånna där onödigheter ;P


Hoppas alla får en bra dag idag:)

  

Ovido - Quiz & Flashcards