livetiumea

Alla inlägg under maj 2012

Av Erika - 26 maj 2012 21:09

Godkväll :)


tänkte mest kika in och säga att jag överlevde turen till och från sundsvall ;P blev upphämtad 05.40 imorse och var hemma 20.10, en heldag på borta plan med andra ord :P men det har varit en riktigt rolig dag, mycket bra dans och trevligt folk =) vet inte om det finns så mycket mer att berätta om dagen faktiskt.. många timmar i en bil utöver det jag skrivit men det är ju ingen hemlighet ;P 


har ett gäng bilder men orkar inte tömma kameran nu utan det får bli imorgon eller en annan dag :)


imorn (någongång efter frukost) blir det sticka till gymmet och köra ett pass, bäst att passa på nu så man är fit for fight inför sommaren =)

Nu ska jag sussa sött, nattinatti alla där ute =)

 

Av Erika - 26 maj 2012 05:10

Godmorgon =)


och sjukt tidigt morgon.. klockan ringde 4.45 helt galet med tanke på att det är lördag.. fast efter den här kursen är man ju van att klockan ringer obehagligt tidigt så trot eller ej men jag är ganska pigg nu :P xD fast lär väl somna så fort jag sätter mig i bilen om jag känner mig själv rätt =)


Idag bär det av till Sundsvall för att kika på fina J och hennes danskompisar som ska danstävla =)  roligtroligt får se när dem är klara där om det blir en sväng till birsta men vi har ingenting bestämt!


blir borta hela dagen idag så får se om det blir någon mer uppdatering annars återkommer jag imorn =)

 

Av Erika - 25 maj 2012 20:24

Godkväll =)


har precis slagit mig ner i soffan efter att ha fixat tvätten ;P 

åker till sundsvall imorn och kikar på J och massa annat folk när dem ska tävla och vi ska väl åka vid 6 tiden någongång så känns skönt att ha tvätten tvättad så man inte har kvar den till imorn kväll eftersom jag inte har en aning om när vi kommer hem :)

 


Yran idag var ingenting att hurra över.. fint väder = mycket fylla :P och sen när vi satt där så började det regna så vi gav upp efter att vi ätit lunchen och kollat på några halvt värdelösa brännbollsmatcher :P då promenixade vi hem till J och sen tog vi bussen ner på stan för att kika runt lite ;P det var mycket roligare ^^


sen när jag kom hem åt jag lite middag och tvättade..

nu ska jag titta på lets dance innan jag ska krypa ner och sussa sött =)

 

Av Erika - 25 maj 2012 12:53

Tjolahopp =)


Sitter just nu och väntar på att J ska höra av sig :) när hon gjort det ska vi mötas nere på ängarna och kika på lite brännboll under eftermiddagen.. är brännbollscup/brännbollsyra hela dagen idag och imorn =)

får väl se hur länge jag blir där =) men vi ska käka lunch och sitta och kika ett tag iaf! 


hoppas alla får en härlig eftermiddag =)

 

Av Erika - 25 maj 2012 07:12

Godmorgon =) 


Eftersom det blev inställt sist vi skulle ut med naturskolan så ska vi ta igen den dagen idag :) och idag har vi verkligen vädret på vår sida ;P 

Det lilla regnet som ska komma kommer idag efter att vi slutat med naturskolan så det är bra tajming =)


Efter naturskolan idag, ska jag möta upp J på ersboda för lunch och lite så sen blir det en sväng ut på yran och kika på brännboll =) härligthärligt!


ikväll blir det nog bara slappa framför tv:n kika på lets dance och lite sånt!  

hoppas alla får en härlig dag!
   

Av Erika - 24 maj 2012 18:49

Godkväll =)


haft en bra dag?

Det har jag haft iaf, började med kostsamtal vid 10 men vette tusan om det gav så mycket.. pratade väl mest om mina allergier och min hypotyreos, fick lite tips på livsmedel men det mesta äter jag redan :P när det mötet var slut gick jag till ub för att skriva ut papper och sen väntade jag på att J skulle sluta så att vi kunde ha en liten lunchdejt ;P 


vid 13.45 åkte 4/6 i lägerskolegruppen till sävar för att träffa läraren som ska vara med och det var ett härligt möte, tog längre tid än vad jag hade räknat med men det gick bara bra :) var tillbaka på universitetet ca 15.30 och då slog jag följe med J också cyklade vi hem.. sen bjöd hon mig på middag också, tacopaj.. mycket mumsigt (också slapp man själv fundera över vad man skulle äta) 


när J stack till dansen så cyklade jag hem och här sitter jag nu =) 

har ingenting planerat för kvällen utan blir väl sitta här och roa mig med någonting och sen kika på TV där vid 20 skulle jag tro =)


hoppas alla haft en finfin dag!
   

Av Erika - 24 maj 2012 08:41

Godmorgon =) 


Idag är det inga lugna stunder ;P typ inte iaf..


ska snart sticka till skolan på kostinformations möte nummer 2/3 härligthärligt! får se vad som händer idag, tror vi skulle prata om livsmedelsval men jag kommer inte riktigt ihåg :P 

sen ska jag försöka fördriva lite tid på skolan innan vi ska åka till sävar strax före 13, har bokat lunchdejt med J så en stund kan ju vi fördriva tillsammans =) 

Ska träffa läraren (eventuellt eleverna) inför lägerskolan idag, prata lite praktiska saker så som tider och grupper och sånt där ;P sen är vi nästan helt redo för lägerskola om en vecka =) 


nu ska jag ta och sticka till skolan, tror det får bli cykel även fast jag hade tänkt gå och eventuellt kunnat bli avsläppt på vägen hem men känns så långt att gå ;P haha ^^ 


ha en bra dag allihopa!

 

Av Erika - 23 maj 2012 21:27

Godkväll =)


har umgåtts med J hela eftermiddagen kvällen =) mycket trevligt!

innan jag mötte upp J hemma hos henne så var jag och gymmade en sväng, körde lite kondition och core.. lagomt bra början.. har varit tokseg idag hela dagen och har kunnat somna när och var som helst typ.. inte bra.. ska passa på att sova gott i natt så hoppas vi på att det blir bättre =)


ville mest bara kika in med en liten uppdatering, nu ska jag dra täcket över huvudet och sova sött ;P

nattinatti 

 

Ovido - Quiz & Flashcards